Riskfri bet värd 200kr mellan Sverige & Norge, dock endast för Norrmän!

Spelbolaget MrGreen bjussar på en sjysst bonus inför matchen med våra Norska grannar. Men på grund av den nya spellagen i Sverige så får man inte erbjuda Svenska kunder extra bonusar utan endast 1 välkomstbonus första gången man registrerar sig.

Varför en nyhet om vad Norrmännen får? Ju dels för att vi ska förstå hur den Svenska spelmarknaden numera ser ut men också för att tipsa våra grannar.

Det slog mig nämligen när jag läste det här att den nya spellagen inte endast bär bra saker med sig. Tvärtom finns det en enorm nackdel med den nya spellagen för oss som faktiskt älskar att ta del utav härligheter hos Svenska spelbolag.

Du vet när vi var mindre och busiga och någon av oss gjorde något vi inte fick så kunde det ibland leda till att alla runt omkring oss blev straffade.

Du har säker hört eller sagt det någon gång själv, varför ska vi drabbas när vi är oskyldiga.

Exakt så här kan man känna som spelare nu när den nya spellagen är på plats. Innan spellagen så kunde vi få massor av härliga bonusar, ta del utav tävlingar och liknande som gjorde spelupplevelsen roligare.

Men tyvärr fanns det en väldigt liten % av människorna som led av spelmissbruk och man tycker att det är på grund av just alla bonusar och lockande erbjudanden som detta har skapats.

Så för att förhindra detta så har den Svenska spellagen i princip förbjudit allt som är kul hos online caisinon förutom spelen då så klart och jag kan inte låta bli och känna som jag känt så många gånger i livet förut,, varför ska resten av oss drabbas?

Vi har fortfarande mer än 97% av spelare som faktiskt spelar ansvarsfullt och har gjort det i många år. För alla dessa är de extra roliga stunderna över för det skulle kunna leda till spelberoende.

Det kunde Svenska spels Vegas automater också väl? Dom finns på 1000-tals klubbar, restauranger och liknande platser i princip helt utan tillsyn.

Men okej det är kanske inte spelen eller spelbolaget i sig utan själva marknadsföringen. Man ska inte aktivt marknadsföra och vilseleda Svenska folket.

Kanske inget och slå huvudet i vägen för och förmodligen får vi inget svar heller men om inget annat så kanske vi stör oss lite på att våra grannar får ta del utav härliga bonusar medans vi inte får det!

Så kanske vi kan kämpa för en roligare spelmarknad i framtiden precis som så många har kämpat emot den hittills.


Publicerad: september 6, 2019
Senast uppdaterad: september 6, 2019

Skrivet av:
Kontaktuppgifter: kontakt@spelbolagsverige.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *