BetClic

BetClic logo
BetClic
2000 SEK
Nya spelare i Sverige | 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor

Att öppna upp Betclic är lite som att öppna upp en sportbilaga. Ni vet, de där som följer med kvällstidningarna? För oss som gillar att oddsa och sport i största allmänhet så är detta såklart perfekt, eftersom vi känner oss helt hemma med det, så det ger vi en stor tumme upp för!

Först kan man kanske tycka att det är lite väl mycket som händer på den här sajten, men när man ser efter ordentligt så inser man snabbt att det är ordning och reda, trots att det är mycket grejer i lobbyn. Då de har designat det så att det ser ut som artiklar i en tidning så är det dock lätt att välja vad man vill klicka på, så det är en kul touch, tycker vi!

Du behöver inte vara orolig när du spelar här då Betclic är godkänt av eCOGRA, vilket är ett organ som garanterar oss spelare rättvist och säkert spel.

betclic

Sport och Livespel

Högst upp på sidan hittar du de båda flikarna “Sport” och “Livespel”. När du kommer in där så får du en mycket trevlig överraskning, för här har vi ett stort utbud att gå loss på, så mycket är säkert!

I sportavdelningen så har man delat in de olika sporterna såhär:

  • Fotboll (detta är “nationalsporten” hos Betclic och alla ni som kollar mycket på fotboll känner nog igen Betclics logga, eftersom den synts på spelare både från Fiorentina, Olympic Marseille och Juventus. Inga struntlag precis, eller hur?)!
  • Tennis
  • Baseboll
  • Andra Sporter

Man kan tycka att för oss svenska spelare så skulle också ishockey vara med bland de sporter som får en egen kategori och basket, trav med mera. Men, men, detta är en sajt med sina rötter i England och det kan ju förklara saken.

Vad hittar vi då under “Andra Sporter”? Vi hittar eSports, friidrott, dart, boxning, motorsport och annat smått och gott, så här kommer du som gillar betting på lite allt möjligt att trivas som fisken i vattnet!

Så, då ska vi se vad som händer när man klickar sig in i kategorin “Livespel”. Är det spännande, tro? Ja, det är det absolut! Här är det smidigt sorterat med en bra grön färg som gör att man ser varje sport för sig och här hittar du både tennis, fotboll och annat kul!

Livebetting

När man oddsar på livesport så är det ju liveodds/livebets det handlar om och de är någonting som kommit att bli allt större på marknaden idag. Idag är det sällsynt att man inte hittar chans till liveodds på en spelsajt som erbjuder en sportsbook och det är ju trevligt, så det är bara att tacka och ta emot!

Att liveoddsa är en sådan sak som många menar är en blixtförälskelse då man direkt får resultat och då man direkt kan betta om olika saker under matchens/tävlingens gång. Alla ni som brukar liveoddsa vet precis vad vi talar om, eller hur? För er som inte har testat än så är det bara att säga grattis till att ni har en kul värld att se fram emot!

Pröva vingarna i mobilen?

För alla er som tycker att det är trevligt att spela på mobilen så är det bara att slappna av för det går alldeles utmärkt att oddsa på deras mobila casino! Visst är det glädjande varje gång man ser en spelsajt som ser till att erbjuda ett bra spelutbud både mobilt och när det kommer till desktop versionen? Det tycker iallafall vi!

Vare sig du är hemma eller ute på en strapats så kommer du att kunna lita på att det finns möjlighet att oddsa hos Betclic och med den vetskapen så är det inte långt kvar tills dess att man skapar ett spelkonto, eller hur? Innan du gör det så är det dock viktigt att du har koll på allting som du behöver veta för att kunna odds på ett tryggt och säkert sätt, så se till att ha kött på benen innan du sätter igång!

Kampanjdags hos Betclic!

J, gillar du att känna dig bortskämd så har du verkligen något att se fram emot här för här är det kampanjer i massor! Du hittar alla kampanjer enkelt genom att klicka på “Kampanjer” högst upp på sidan och sedan är det bara att strosa runt bland dem alla och välja vilka man vill ta del av.

Om Betclic

Då Betclic inte är en så väldigt välkänd sajt här i Sverige (ännu, bör tilläggas) så är det inte så många som har koll på vad det är för en spelsajt. Vi tänkta därför berätta lite för er nu så att ni får lite bättre koll på vad Betclic är för spännande sajt!

Först och främst så kommer ni troligtvis att känna igen Marcel Desailly som fungerar som “maskot/posterboy” för sajten och det känns ju tryggt att ha honom mes sig när man bettar, eller vad säger ni? Helst om det är fotboll man vill oddsa på, såklart, men även om det är andra sporter man håller varmt om hjärtat så är detta definitivt en karl man vill ha på sin sida både när man bettar och spelar en match!

Betclic har maltesisk spellicens, vilket är bra för svenska spelare och vad gäller säkerheten så är uppgifterna skyddade med Fortinet Firewall och de har ett SSL-certifikat för kryptering från Thawte.

Kontakt

Om du undrar över något, eller om någonting strular till sig för dig så kan du kontakta Betclics support via mejl. Du hittar även svar på de vanligaste frågorna under “Kontakta oss” som du finner längst ner på sidan. Samma flik högst upp på sidan tar dig direkt till mejlen.

Det finns också en flik för “Hjälpcenter” som du också finner längst ner på sidan och här hittar du både FAQ, en ordbok, information om Betclic med mera.

Sammanfattning

Betclic känns fräscht och nästan lite vågat, tycker vi och det är uppfriskande! De visar att de minsann vågar sticka ut i mängden och de gör det bra! Du är trygg när du spelar här och du hittar ett brett utbud av sporter, så det finns ingen anledning att inte spela här!

[related-content]