Guts Sport

Guts Sport logo
Guts Sport
Ingen Bonus
Reklamlänk | 18+ | Välkomsterbjudanden gäller nya kunder | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se | | Regler & Villkor

Hos Guts är det en direkt känsla av att hamnat på en sajt som är seriös som infinner sig och det är en känsla som stämmer mycket väl ihop med verkligheten. Guts är nämligen inte bara en spelsajt som har ett väldigt bra utbud för oss som är intresserade av deras sportsbook, utan det är också en sajt som tillhör topplistan av seriösa spelsajter.

Det här med att välja rätt färger när det kommer till vad man vill förmedla med sin spelsajt är inte alltid det lättaste och vi har fått se både fullträffar och totala misslyckanden genom åren.

Guts hamnar i gruppen för fullträffar då de har valt att använda sig av rött, svart och vitt samt grått. De har också varit smarta nog att låta färgerna vara dova och inte så “in your face” som vissa andra sajter som har med just rött i designen. Detta vill vi ge dem ett stort plus för då det underlättar för oss spelare och gör spelupplevelsen behaglig!

guts sport

Upplägg och navigering

För att det ska vara behagligt att spela och oddsa på nätet så är det inte bara bra färgval som behöver funka, utan det är också på det viset att det krävs att det är lätt att ta sig runt på sajten så att man hittar det man söker.

Guts är duktiga på att ha med flikar för olika typer av info som man behöver när man ska odds hos dem och det ger vi såklart en stor tumme upp för!

Du hittar en avdelning för “Odds” och en för “Liveodds” högst upp på sidan och sedan hittar du “Bettingregler” längst ner på sidan tillsammans med andra flikar, så som “FAQ”, “Allmänna bonusvillkor” med mera.

Oddsbonusar

Såklart har du speciella bonusar anpassade efter just odds att hämta här, konstigt vore det ju annars! Utöver din välkomstbonus som du får som ny kund så kommer det att dyka upp allt möjligt kul när du väljer att fortsätta spela här!

Odds och Liveodds

När man klickar sig in till avdelningarna för “Odds” och “Liveodds” så kommer betting info upp direkt. Man får reda på vilka sporter som finns att oddsa på, vilka matcher som är på gång för tillfället för liveodds med mera. Du kommer med andra ord inte att behövs slösa någon dyrbar tid på att leta här.

Att man kan välja att både köra på pre-match bets och livebets gör att man alltid kan vara i farten om man vill och det vill man ju gärna, eller hur? Oavsett om du gillar pre-match odds, eller om du föredrar livebets så finns det någonting för dig hos Guts, så det är bara att surfa in och ta sig en titt. Du kommer hitta grejer som är “right up your alley”!

En hel del av välja mellan!

Visst är det så att även om man har sina favoriter inom odds och sport så är det ibland kul att oddsa på något som man inte brukar oddsa på, eller vad tycker ni? Vi tycker att det är lite roligt iallafall och om du bara kör på de sporter som du brukar oddsa på tycker vi att du ska testa att odds på något nytt bara för att det är kul!

Bland sporterna vi hittar hos Guts finner vi bland annat fotboll, ishockey, tennis, basket, baseboll, motorsport, boxning och MMA. Du hittar också sådana sporter som snooker, darts och cricket, så det finns att ta av, om man säger så!

När du är inne i avdelningen för liveodds så kommer det först en lista som hamnar under rubriken fotboll, men det är bara att scrolla ner för att hitta andra sporter. Eftersom det är fotboll som ligger många av oss oddsare varmast om hjärtat så är det smidigt att man möts av fotboll direkt om man vill liveoddsa.

Betta på mobilen

Visst är det kul att betta medan man är på språng? Vi gillar särskilt att man kan sitta med telefonen på tåget eller liknande och satsa pengar på en match. Det är en slags frihetskänsla i det efter som man inte är tvungen att göra det via datorn, eller hur?

Då det är så många som vill oddsa på sin mobil istället för på datorn så erbjuds detta och det är bara att ta för sig av vad vi erbjuds, helt enkelt!

Har du inte testat att oddsa från mobilen? Passa då på att livebetta på en match som du kollar på, för det kommer du att gilla, det kan vi nästan helt garantera! Även om man är hemma i soffan och kollar en match så är det ju enklare att odds från telefonen än från datorn, så det är inte bara när man är på andra ställen mobilbetting kommer väl till pass.

Säkert spel

Ni som har varit med ett tag vet hur viktigt det är att man alltid ser till att spela på seriösa spelsajter. I Sverige och på den svenska marknaden finns det ett stort antal seriösa sajter att välja mellan när man ska oddsa på nätet, så vi har tur!

Just Guts är en av sajter som tillhör en av de bästa och mest trygga och detta märks på flera olika sätt. När du själv ska välja vart du ska spela är det väldigt viktigt att du läser recensioner som den här innan du lämnar ut dina uppgifter och sätter in pengar. Om du har otur och spelar på en oseriös sajt så kan det nämligen gå illa och det vill vi ju inte!

Betalning och Support

När man väljer att spela på en stor sajt som Guts så får man mycket gratis eftersom det är så hög klass på allting. Det är väldigt behagligt att slippa vara utan saker och ting och att få allt det som man behöver för att spelupplevelsen ska bli så bra som möjligt och det är precis det som Guts ger oss sportfantaster!

Du hittar mängder av olika betalningsmöjligheter förstås, eftersom Guts har så många kunder och bland dessa hittar vi VISA, Skrill, Zimpler, Paysafecard och massor av andra, så för dig att hitta det alternativ som du gillar bäst kommer inte att bli svårt!

Supporten är såklart också i världsklass och de har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Du kan välja om du vill kontakta dem via telefon, chatt eller via mejl.

Sammanfattning

Guts har allt vi tycker en spelsajt ska ha när det kommer till odds. Vi spelar i en miljö som är trygg och snygg, vi får bra bonusar och det är ett bra utbud av sporter att välja mellan. Tummen upp, alltså!

[related-content]