Redbet sport

Vi beklagar! är inte längre tillgängligt i Sverige eftersom att de inte längre har en giltig licens. Vänligen prova något av följande sidor istället:

Som du säkert kan räkna ut utan att ens tänka efter så har vi här en spelsajt som bjuder oss på en design där rött spelar en av huvudrollerna. De andra rollerna hos Redbet spelas av färgerna grått, svart och vitt. Bra färger för en spelsajt, helt klart!

Det hade kunnat gå helt fel här, eftersom strakt rött är ganska tröttsamt för ögat, men Redbet har varit noga med att ge oss en fin dov färg som bara fungerar som en bakgrund utan att alls ta all uppmärksamhet från det vi är för – att oddsa!

Redbet är en del av Evoke Gaming Group, vilket innebär att både MamaMia, Vinnarum och Bertil Casio är med som syskonsajter. Ingen dålig spelfamilj, eller hur?

Ni som varit med lite förr och som har oddsat på nätet tidigare är säkert bekanta med alla dessa sajter, trots att de inte erbjuder någon sportsbook, de är helt enkelt stora nog för att flasha förbi när man är i den här spännande världen!

redbet

Erbjudanden hos Redbet

Visst är det kul och spännande endast att oddsa, men det är extra kul att göra det med bonusar! Det här med bonusar kan verka lite krångligt om du är ny inom odds på nätet, men i själva verket är det faktiskt inte svårt alls! Det enda du egentligen behöver göra är att ta dig en titt på vad Redbet gömmer under kategorin “Erbjudanden” och sätta igång och börja ta för dig!

En sak som brukar stämma är att ju större spelsajter det handlar om, desto mer stabila erbjudanden har man att vänta. Det betyder inte att de inarbetade sajterna nödvändigtvis är de mest generösa, men deras erbjudanden och bonusar är solida på det sättet att de haft lång tid på sig att samla på sig mycket erfarenhet.

Du kommer att hitta allt möjligt hos Redbet då de inte endast fokuserar på just bonusar, utan här finns även specialerbjudanden av andra slag!

Vad göms i utbudet, tro?

Ja, det kan man undra! Vi har såklart tagit oss en rejäl titt på vad som händer i utbudet och vi är mycket nöjda med vad vi har fått se! Vi är säkra på att alla ni andra som gillar att oddsa på nätet också kommer att bli belåtna, för hos Redbet finns det något för alla!

Om du inte är sugen på att oddsa just på traditionell sport så kan du passa på att betta på eSports och vad Redbet kallar för “Specialspel”. Inom den sistnämnda kategorin hittar du möjligheten att betta på vem som vinner val i olika länder, tv-orienterade saker med mera.

Bland sporterna, som de flesta av er ju ändå kommer hit för, så hittar vi både travsport, fotboll, ishockey, snooker, bordtennis, basket, boxning och cykling. Detta är bara ett litet urval, så ta dig en sväng förbi Redbet för att se hela utbudet.

Navigering

Vi uppmanade er precis att ta er en titt förbi Redbet för att kolla in utbudet och detta kan ni göra på ett väldigt smidigt sätt. Då Redbet är en sajt som är väldigt bra på att göra det enkelt för oss att hitta det vi vill snabbt och effektivt så kommer ni slippa ödsla onödig tid på att leta upp saker och ting.

Så fort du klickar dig in till kategorin för “Sport” som du hittar högst upp på sidan så kommer du att få upp hela listan av de sporter som du kan oddsa på.

Kan man liveoddsa?

Bredvis kategorin “Sport” hittar du “Livespel” och det är hit du ska bege dig om det är liveodds som du gillar allra mest. Här får du en bra överblick över vilka evenemang som går att livebetta på för tillfället, så det är bara att sätta igång och liveoddsa på efter att  du klickat dig in till denna kategori!

Kan man oddsa i mobilen?

Svaret på den frågan är ja, visst kan du oddsa på mobilen om det är det du vill! Då de flesta av oss ju gör det mesta från våra telefoner idag så är det också på det viset att vi vill ha möjligheten att kunna betta på mobilen, det är ju inget konstigt med det!

Det är möjligt att spela både med liveodds och med pre-match odds i mobilen, precis som på den vanliga spelsajten, så det är bara att ta för sig och kicka igång, med andra ord!

Strul och krångel?

Om det strular till sig för dig under tiden du spelar så är det ingenting att häng över, du kan nämligen få hjälp av supporten mellan klockan 09:00 – 01:00 dagligen! Välj själv om du vill kontakta dem via mejl, chatt eller via telefon. Vi rekommenderar er att köra på chatten då det är snabbt och smidigt!

Cashflow

När det kommer till det här med betalning och vilka metoder som erbjuds hos spelsajterna så är det lite olika från en sajt till en annan, men det är ett par stycken som vi brukar hitta nästan överallt och det är dessa vi hittar även hos Redbet. Betalningsmetoderna du kan använda hos Redbet är följande:

  • VISA
  • VISA Electron
  • Mastercard
  • Skrill
  • Neteller
  • Trustly
  • Zimpler
  • Sofort
  • iDEAL

Om Redbet

Som vi redan nämnt så är Redbet en del av Evoke Gaming Group och sajten har funnits med sedan 2004. Den blev en del av Evoke Gaming Group först under 2013, dock. Att de har sett till att erbjuda alla oss sportfantaster oddsmöjligheter är dock en nyhet och det är bara att tacka och ta emot för det!

Ju fler spelsajter som har sportsbooks, desto fler valmöjligheter får vi som vill oddsa och det är ju inte mer än rätt om man tänker på alla de alternativ de som vill spela på exempelvis slots har!

Sammanfattning

Redbet blir man som oddsare glad av, faktiskt! De har lyckats hålla macho- stilen på en låg nivå så att det inte är det som är det bestående intrycket och det är värt ett plus i kanten bara det!

Redbet erbjuder spännande alternativ för oss som vill betta och de har ett utbud som faller i god jord bland alla som vill åt det som göms i en sportsbook. Vi ger en tumme upp och vi rekommenderar er att besöka Redbet omgående!

[related-content]