Spelbolag bonus upp till 1.000kr utan några omsättingskrav

expekt-bonus

En spelbolag bonus är kanon att använda sig utav om man vill få mer pengar att satsa med eller helt enkelt mer pengar att lägga fler spel med dock binder man sig nästan alltid till ett tråkigt omsättningskrav som man måste uppfylla innan vinsten kan betalas ut och det betyder att man måste vinna mycket eller spela mer tills man vinner mer i korta drag.

Ett Svenskt spelbolag har dock slopat sina omsättningskrav på sin spelbolag bonus och det är bolaget Expekt. I dom flesta fall sätter man in en summa och få då extra pengar och för att vi inte ska lura bolaget genom att ta ut pengar så har man därför ett omsättningskrav som måste uppfyllas.

Det expekt har gjort är att dom ger oss 1000kr i riskfritt spel som är en annan typ av spelbolag bonus. Ett riskfritt spel betyder att vi först gör en satsning med våra egna pengar och skulle vi förlora få vi lika mycket upp till 1000kr gratis av Expekt.

Dessa kan vi då välja att plocka ut eller spela med och vinner vi kan vi få vinsten utbetald direkt. Så prova ett utav Sveriges bästa spelbolag på nätet med den bästa bonusen. Besök Expekt!

Ha en bra dag!
SpelbolagSverige.com