Speltips – Odds, Svenska spel, spelbolag & bonusar

speltipsSpeltips är till för den som inte enbart vill förlita sig på turen! Att betta är nämligen inte som att spela slots där endast turen avgör ifall man vinner eller inte utan man kan påverka ganska mycket med taktik, spelsystem, smarta val av bolag och bonusar och annat. På den här sidan går vi igenom dom bästa spel tips som finns idag så att du också kan se till att öka dina vinstchanser när du spelar.

❶ Betting maskinen

Betting maskinen är ett program för dig som spelar på hästar. Med betting maskinen kan du med endast ett knapptryck se till att spela på hästar samt se till så att varje bet blir lönsam oavsett hur det går eftersom programmet har skapat matematiska system som gör att varje satsning blir en vinst.  Man behöver ingen tidigare erfarenhet eller analys inför tävlingar eftersom betting maskinen inte satsar baserat på hästarna utan baserart på matematiska resultat där man kan göra ett flertal olika satsningar för att i slutändan alltid gå i plus. Man får dessutom även tips och råd om hur man använder programmet för att maximera vinsterna för att vinna större summor.

❷ Richan Allan betting system

Richan Allan är en utav världens bästa online sport betting professor som skapat enorma rikedomar med sin kunskap om hur man tjänar pengar på betting online. Hans bästa speltips är egentligen inte vad du ska satsa på utan speltips som lär oss vad vi absolut inte ska satsa på och när. Om du besöker hans hemsida via länken här nedanför kommer du att få se en kort video där han snackar om just dessa misstag man kan göra när man bettar online som du kan lära dig helt gratis på bara några minuter. Vill du kan du även köpa hans speltips för 7USD ca 70kr och får då alla hans bästa val inom olika sporter levererade varje dag till din email.

❸ The Equlizer

The Equlizer är ett annat system eller program som bygger på matematiska satsningar hellre än vilken favorit häst du har eller vilket ditt favorit team är. Med The equlizer från du istället fram speltips på hur du placerar dina spel så att du vinner 100% av alla dina satsningar. Det är så klart uträknat så att du ibland måste lägga två eller tre olika spel med olika insats summor för att kunna garantera vinst men systemet ser till att räkna ut exakt hur du ska satsa så att oavsett hur du vinner så ligger du alltid på plus sen handlar det bara om ska man vinna mycket eller mindre. Vill du vinna 100% av alla gånger och enkelt utan förkunskaper om sportbetting då är det equlizer`s spel tips du ska använda dig utav.

Fler speltips på spelbolagsverige

gamblingEtt annat riktigt bra speltips som du ska använda dig utav när du spelar online är utnyttjandet av bonusar. Med spelbonusar får du mer pengar att spela med som du antingen kan använda för att vinna mer när du vinner eller för att spela mer och vinna fler gånger eller åtminstone få fler vinstchanser.

Alla som spelar dagligen på nätet använder sig utav alla spelbolag som finns och utnyttjar alla bonusar dom har att erbjuda. Därefter får dom fler som kunder och kan varje dag utnyttja en ny hos ett nytt spelbolag.

För fler spel tips ska du följa bloggen på vår startsida där vi dagligen bjuder på nya sport bonusar, tipsar om spelbolag med bäst odds just nu och bjuder på egna spel tips kring olika matcher som antingen vi tror på eller som vi fått från andra spelexperter som vi vet är väldigt framgångsrika med sin betting på nätet.

Kom ihåg att gilla oss på facbook innan du går vidare!